Over Kleuterateljee

Dit zijn de plannen van Kleuterateljee

Een jaar geleden daagde ik mezelf uit om elke maand een nieuwe download te maken en deze te delen op de website van Kleuterateljee. Mijn wens was ouders zonder onderwijsachtergrond te inspireren op het gebied van educatief spel. Met het opstellen van dit doel gaf ik mijzelf de kans om op een creatieve manier mijn kennis en ervaring uit het onderwijs te benutten.

Lees meer »

Diensten Kleuterateljee

Vanaf 2 september 2024 heb ik ruimte voor nieuwe projecten. Ik sta open voor werkzaamheden die 4-8 uur per week in beslag nemen, met een minimale duur van 5 maanden. Een proefperiode voorafgaand aan de samenwerking is mogelijk. Denk daarbij aan de volgende diensten:

Lees meer »

Over Kleuterateljee

Kleuterateljee staat voor creatief spel, ontdekkend leren en leren door te spelen. Kleuterateljee inspireert zowel ouders van jonge kinderen als professionals om een uitdagende omgeving te creëren waar kinderen door middel van spel tot leren komen. Professionals en opvoeders van peuters en kleuters halen veel kennis en inspiratie uit de educatieve content die te vinden is op de socials en de website van Kleuterateljee.

Lees meer »

Contact

Denk je dat ik iets voor jouw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem gerust contact op met mij via het onderstaande formulier. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Meestal is dit binnen een dag.