ijscubes testen download kleuterateljee

Aanmelden als DownloadTester

Op deze pagina lees je info mbt:

 • Het doel van deze testdownload
 • Mijn verwachtingen m.b.t testers
 • Welke beloning ik voor jou in petto heb
 • Welke feedback mij verder helpt
 • Hoe je kunt helpen bij het promoten
 • Inhoud testdownload en gebruiksvoorwaarden
 • Testen in de toekomst

Onderaan kan je je aanmelden als DownloadTester. 

Afspraken mbt testen digitale producten

Doel van de test

Het delen van deze testdownload heeft voor mij twee functies: verzamelen van feedback om de download te verbeteren en verzamelen van informatie en beeldmateriaal om de download te promoten.

 

Verwachtingen

Ik laat aan jou de keuze of je een terugkoppeling wilt geven m.b.t. het verbeteren van het digitale product of dat je wilt bijdragen aan promotie. Onder de kopjes Feedback en Promotie lees je hoe je dat kunt doen.

 

Beloning

Lukt het om voor 27 juni feedback te geven of een activiteit uit de download te promoten? Dan krijg je een kortingscode om de hele download met 50% korting aan te schaffen.

Feedback en/of promotie die vanaf 27 juni binnenkomt, wordt beloond met een kortingscode van 40%. De codes vervallen na 10 juli 2024.

 

Feedback

Met het delen van deze testversie wil ik graag de volgende informatie verzamelen:

 • Zitten er foutjes in die ik over het hoofd heb gezien?
 • Hoe gebruiksvriendelijk is het materiaal?
 • Is de instructie helder?
 • Heb je tips voor verbeteringen?

Kan je na het testen tenminste één van de bovenstaande vragen beantwoorden? Fijn! Feedback kan via DM op Insta of door de mail met testversie te beantwoorden. 

 

Promotie

Op de volgende manieren kan je een bijdrage leveren aan promotie van het product. Eén manier is voldoende om die lekkere korting binnen te slepen!

 • Waardering: Hoeveel sterren krijgt deze download volgens jou en/of jouw kind? (1-5) Kan je dit toelichten? Deze tekst kan ik mogelijk gebruiken voor het aanprijzen van de download op mijn website en/of socials.
 • Deel je op je eigen account een foto of video van de testversie in gebruik? Dank!

Ik krijg soms niet alle tags te zien. Krijg je geen hartje/reactie van mij, dan heb ik je post niet gezien. Screenshotten via DM is dan een optie.

 • Heb je een foto van de testversie in gebruik en mag ik die delen in mijn stories? Dat wordt enorm gewaardeerd! Ik vraag altijd eerst om toestemming voordat ik een foto deel.

 

Inhoud van de testversie en gebruiksvoorwaarden

Het volledige document bestaat uit 17 pagina’s en zes activiteiten. In deze testversie zit een deel van het materiaal voor één activiteit.

Voor professionals geldt: Je bent vrij om de geprinte versie te delen met collega’s uit je eigen team. Digitaal verspreiden wordt in geen geval gewaardeerd.

 

Toekomst

Vaker testen? Geef dat even aan bij je Feedback. Mogelijk wil ik in de toekomst werken met een VIP-groep: een aantal vaste testers. Deze VIP-groep krijgt dan als eerste de kans om nieuwe digitale producten te testen.

Keuzemogelijkheden

Hieronder staan de vijf activiteiten waar je uit kunt kiezen. Klik op de afbeelding om te vergroten.

Aanmelden Test IJsCubes

Door je aan te melden als tester ga je akkoord met bovenstaande afspraken.

Via onderstaande formulier kan je aangeven welke activiteit  jij graag wilt testen. Moeite met kiezen? Snap ik! Klik gerust meerdere opties aan. Je krijgt dan een activiteit toegestuurd die nog niet zo vaak door andere testers gekozen is.

Je ontvangt de testversie uiterlijk 20 juni in je mailbox.