Testers gevraagd voor de Direct Download Tool

Yes, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Ik denk dat ik iets leuks voor je heb en ik kan je hulp wel een beetje gebruiken. Het zit namelijk zo: ik heb laatst een aantal volgers gevraagd om de download IJsCubes te testen en hier feedback op te geven. Dat loopt lekker en dat is voor mij heel fijn.

Waarschijnlijk was je te druk en ben je daarom niet met die ronde meegegaan. Logisch. 😊

Inmiddels heb ik de download opgeknipt in drie delen en ben ik overgestapt op de tool Direct Download. Deze tool is nog nieuw voor mij en hiervoor kan ik ook wel feedback gebruiken.

Hoe je kunt helpen zonder kosten te maken

Ik heb een aantal codes aangemaakt waarmee diverse volgers een deel van de Bundel IJsCubes gratis kunnen aanschaffen. In ruil wil ik graag feedback m.b.t. gebruiksvriendelijkheid van deze Direct Download tool.

Vind jij het leuk om dit te testen? Het werkt net als het kopen van een digitaal product, maar met deze eenmalige code kost het jou niks.

Ik wil dan graag weten of je ergens in het proces tegenaan loopt of iets geks tegenkomt. Maar ook: mis je info bij de producten, is het duidelijk wat je aanschaft? En klopt de info met wat je daadwerkelijk krijgt?

Als het wat voor je is, laat het dan even weten via het formulier onder deze tekst. Dan stuur ik je een code waarmee je eenmalig één van de volgende delen gratis kunt aanschaffen.

Keuzemogelijkheden

Je kunt kiezen uit de volgende drie delen:

  • Deel I – Creatief (Mozaïek met plakkertjes)
  • Deel II – Constructie (Nabouwen met cubes)
  • Deel III – Spelletjes (Dobbel&Kleur/Bedek)

Deze producten zijn te bekijken onder het aanmeldformulier.

Extra beloning

Je intentie om te helpen wordt al beloond met de download die je kiest. Want na het testen krijg je het digitale product in je mail en is 'ie van jou! Daadwerkelijk aan de slag gaan met het feedback geven, is weer iets anders. Daar wil ik je extra voor belonen.

Mocht je na ontvangst nieuwsgierig zijn naar de complete bundel, dan heb ik -in ruil voor je feedback- een kortingscode. Lukt het om uiterlijk 30 juni feedback te sturen, dan krijg je een code van 50%. Stuur je later alsnog feedback, dan krijg je een code waarmee je 40% korting krijgt op de complete bundel. Beide codes zijn geldig tot 10 juli.

Aanmelden Tester Direct Download Tool

Interesse? Vul hieronder je gegevens in. Je ontvangt z.s.m. een code om een deel van de bundel gratis aan te schaffen, in ruil voor feedback op de gebruiksvriendelijkheid van dit proces.