Vanaf 2 september 2024 heb ik ruimte voor nieuwe projecten. Ik sta open voor werkzaamheden die 4-8 uur per week in beslag nemen, met een minimale duur van 5 maanden. Een proefperiode voorafgaand aan de samenwerking is mogelijk. Denk daarbij aan de volgende diensten:

  • Begeleiden van professionals bij het creëren van een educatieve omgeving
  • Praktische ondersteuning bieden aan professionals op het gebied van jonge kinderen en hoogbegaafdheid 
  • Creëren van content, waarbij ik voorkeur geef aan inhoud die bijdraagt aan educatie en ontwikkeling
  • Maken van video's voor de promotie van zowel digitale als fysieke producten
  • Ontwikkelen van lesmateriaal, zowel in de vorm van e-learnings als op papier
  • ....?*

Voor locatiegebonden opdrachten ben ik bereid om te reizen in een straal van 25 kilometer vanaf Dordrecht.

* Misschien heb je een toffe opdracht liggen, waar ik even niet aan dacht. Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we kunnen bespreken hoe ik jouw bedrijf of organisatie kan ondersteunen. Ik sta klaar om vanaf september op een praktische en creatieve manier bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen.

Contact opnemen kan door te mailen naar kleuterateljee@outlook.com.

Weten wie het gezicht is achter Kleuterateljee? Ik ben Kunera van Beek, moeder met onderwijservaring. Ik heb thuis twee kinderen met (vermoedelijk) hoogbegaafdheid een aantal jaar als kleuterleerkracht gewerkt. Tussen al die materialen in de kleuterklas kreeg mijn liefde voor educatie en spel steeds meer vorm. Op de pagina Over Kleuterateljee lees je wie ik ben, waar ik vandaan kom en waar Kleuterateljee eigenlijk voor staat.

Wilde je eigenlijk helemaal niet hier zijn en ben je eigenlijk een beetje verdwaald? Dwaal dan nog even verder door op één van de volgende foto's te klikken. Die leiden je naar blogs over opvoeding en educatief spel.