Aanmelden als DownloadTester

downloadtester kleuterateljee

Bijdragen aan kwaliteit en bestaanszekerheid van Kleuterateljee

Jouw hulp komt goed van pas! Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de bestaanszekerheid van Kleuterateljee? Als DownloadTester kan je helpen bij het verbeteren en/of promoten van nieuwe producten. In de periode voor de lancering krijg je een deel van het nieuwe product toegestuurd. Jouw feedback kan ik inzetten om de puntjes op de i te zetten. En wanneer je een foto deelt met mij of je eigen volgers, is dit helpend voor meer bekendheid van mijn producten.

Wachtlijst DownloadTester

Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden als DownloadTester. De volgende testoproep zal rond 20 juli zijn. Houd deze pagina in de gaten als je daar heel graag bij wilt zijn of laat je gegevens achter via dit formulier:

*Door je gegevens in te vullen ga je ermee akkoord dat ik contact opneem over een nieuw te testen product. Je bent dan vrij om alsnog af te zien van de aankomende testronde. De gegevens die je hier invoert, worden alleen gebruikt voor communicatie in de volgende testfase. Je ontvangt een mailtje zodra de testfase start.Vorige Testoproepen